RING OSS - 0910-29 16 51

Solceller Skellefteå

RING OSS - 0910-29 16 51

Solceller

Vi hjälper er installera solceller i Skellefteå.

Att skaffa solceller i Skellefteå är en klimatsmart investering för framtiden. Marknaden för solceller växer och efterfrågan av solenergi fortsätter att öka. Vi har en bred erfarenhet inom solceller och erbjuder därför både produkter och tjänster med bra garantier.

Kontakta oss så hjälper vi dig leva ett grönare liv med solceller i Skellefteå!

4 anledningar till att installera solceller i Skellefteå

1. Du bidrar till en bättre miljö 

Att använda sig av solceller i Skellefteå är en bra lösning för att minska utsläppen och minska klimatförändringarna. Det tar endast tre år att kompensera den energi som gick åt vid tillverkningen av solceller, och eftersom att solceller inte ger några utsläpp när de väl är på plats så blir det många år utan någon påverkan på miljö. Efter tillverkningen så ger solceller lika grön el som vind och vatten. 

2. Solceller är en bra investering

Att använda sig av solceller i Skellefteå är en mycket bra investering som ger en ökad lönsamhet över tid då du kan sänka kostnaderna för din elförbrukning. Dessutom är livslängden på solceller 25-30 år!

3. Det kan höja värdet på din fastighet

Eftersom att solceller kan minska driftkostnader för fastigheten så är det ett extra stort plus för spekulanter när de tittar på att köpa en ny fastighet. 

4. Du kan sälja överskottet av den el du producerat 

Solceller i Skellefteå producerar el under de ljusa timmarna på dygnet, det innebär att du inte kommer kunna använda all el som har producerats och därför får ett överskott av elektricitet. Överskottet kan därför säljas för din räkning av ditt elbolag vilket gör att du får betalt för din el men även bidrar till att andra kan använda sig av solcellernas el som du har producerat.

Kontakta oss om du har frågor eller funderingar på solceller i Skellefteå!